Tuesday, January 8, 2013

17 YEARS AND 8 WKS

THE BIRTHDAY BOY, DAVID

ON JANUARY 3RD MY FIRST BORN, DAVID,  TURNED 17. HOW IS THAT EVEN POSSIBLE? HOW THE HELL DID I GET SO OLD?? I REMEMBER THAT DAY LIKE IT JUST HAPPENED. THAT MOMENT AND EVERY MOMENT SINCE I HAVE FELT LIKE HE HAS GIVEN ME A PURPOSE THAT I WOULD HAVE NEVER HAD WITHOUT HIM AND THERE IS NOTHING I WOULDN'T DO FOR HIM. WE ARE VERY PROUD OF HIM. HE IS A GOOD KID WITH A GREAT HEART. HE HAS HAD A LOT OF ROUGH TIMES BUT HAS MANAGED TO GET THROUGH THEM A PRETTY WELL ROUNDED, LOVING, INTELLIGIBLE AND OPEN MINDED INDIVIDUAL WITH A GREAT SENSE OF HUMOR AND A SWEET INNOCENCE TO HIM THAT YOU WOULDN'T EXPECT. HE IS GOING TO BE AN AMAZING MAN... AND BIG BROTHER


THE BABY BUG


SO WE ARE 8wks AND THINGS ARE GOING WELL. THE BUG IS GROWING NICELY (THOUGH FLUCTUATES FROM RIGHT ON SCHEDULE TO A DAY OR TWO BEHIND ACCORDING TO WHO DOES THE SONO) AND THE HEARTBEAT IS A STRONG 165 BPM. 

WE STILL HAVEN'T TOLD THE KIDS. I KNOW, I KNOW...BAD FORM. NEXT MONDAY IS MY LAST APPOINTMENT AT THE FERTILITY CLINIC AND THEN THEY RELEASE ME OUT INTO THE WORLD OF REGULAR OBs. (HEADING BACK TO THE OB AND HOSPITAL THAT DELIVERED DAVID) WE WILL TELL THE KIDS THEN. I AM STRESSED ABOUT IT. I HAVE BEEN OVER THINKING IT AND PLANNING IT AND GOING OVER IN MY MIND WHAT WE ARE GOING TO SAY ENDLESSLY. IN THE END I THINK MY DARLING WIFE IS RIGHT AND WE ARE JUST GONNA RIP THE BAND AID OFF AND TELL THEM. THEY ARE 16 AND 17 SO THEIR REACTIONS (OR ANYTHING ABOUT THEM REALLY) ARE HARD TO PREDICT. SO CROSS YOUR FINGERS FOR US THAT THEY ARE SUPPORTIVE. 

BESIDES THAT I FEEL FAT(TER) LOL. I STARTED OUT BIG TO BEGIN WITH AND I HAVEN'T GAINED WEIGHT BUT EVEN THOUGH I AM TRYING TO STAY IN DENIAL...MY LITTLE FAT ROLL HAS STARTED TO ROUND OUT AND IT IS HARDER TO HIDE IT AND I AM SOOOOOO TRYING TO HIDE IT UNTIL WE TELL PEOPLE. NO MORNING SICKNESS EXCEPT FOR SOME SHORT LIVED NAUSEA (THANK GOD), STILL GET CRAMPS ON AND OFF BUT NOTHING HORRIBLE. I AM ALWAYS THIRSTY AND SOMETIMES I AM SO HUNGRY I COULD SCREAM AND THEN I GO TO EAT AND I DON'T EVEN WANT IT. LOL. THE WORST THING IS THE EXHAUSTION. I AM JUST SO TIRED. ALL THE TIME. I AM GRATEFUL FOR EVERY SINGLE ONE OF THESE THINGS.


3 comments:

Kim aka Mommy said...

17!? He was just a little squirt on the cruise! What a handsome young man! Oh and I love that cake! How cool!

Congrats on the beautiful 8 week bug! :o) S/He's a cutie for sure :o)

M asks all the time "any news from Michelle and Dawn?". I can't wait to show her these 2 pics.

SO excited for you!!!

Michelle said...

Thank you @ David - Can you believe it has been 6 years since that cruise?? Dawn made the cake - she started a side business doing cakes and cupcakes a few months ago - its going pretty well. I can't wait till the bug looks a little more baby than blob! And btw...How beautiful is Gracie!!! I always check to see if you guys posted more pics.

Our Journey said...

Congrats on the pregnancy!! And I love David's cake!!

http://ourjourneytobecomemommies.blogspot.com